top of page

DESPRE NOI

Oferim servicii portuare de prima clasa, coordonand si dezvoltand continuu relatiile comerciale. Nevoile clientilor raman prioriatea noastra. Astfel, sustinem si imbunatatim excelenta portuara!

SUSTINEM PROFESIONALISMUL DIN 1992

ROTRAC S.A. este unul dintre cei mai vechi operatori portuari din Constanta, avand o experienta de peste 30 de ani. Odata cu debutul sau in 1992, compania s-a remarcat prin volumurile impresionante de cherestea ce au fost operate in Portul Constanta. Cu timpul, principala arie de activitate a fost concentrata asupra manipularii si depozitarii de marfuri generale in propriile premise.

Societatea noastra dispune de resurse proprii ce faciliteaza operatiunile portuare de incarcare-descarcare. Prin prisma utilajelor specializate pe care le detinem, procesul devine mult mai rapid si mai eficient. Printre altele, dispunem si de 4 macarale de cheu 6,2 tf Bocsa, motostivuitoare Nissan Daewoo, GS si Hyundai cu capacitati de ridicare intre 3 si 7 tone si autocamioane.

Utilajele disponibile, baza materiala si personalul specializat asigura un spectru larg de operatiuni, pe care societatea ROTRAC S.A. le poate efectua in Portul Constanta.

ACTIONARI PRINCIPALI

Recent, ROTRAC S.A. si-a cunoscut noii actionari majoritari. Acestia si-au facut simtita prezenta, avand de gand sa dezvolte in cadrul ROTRAC S.A. atat gama de servicii oferite, precum si portofoliul de clienti. In prezent, accentul este pus pe bugetul de modernizare si extindere a infrastructurii terminalului portuar, iar in paralel pe o campanie de consolidare a brand-ului. Investitia realizata de noii veniti este un pas firesc in completarea serviciilor deja existente, respectiv agenturare nave, expeditie portuara, transporturi maritime si rutiere dar si serviciile de comisionariat vamal.

VIZIUNE

Cu experienta dobandita pana in prezent, ne propunem sa optimizam raportul dintre timpul si calitatea de operare. ROTRAC S.A. pune accentul asupra maximizarii productivitatii, in timp ce durata de functionarea sa fie redusa pe cat posibil. Cu toate acestea, prioritatea noastra ramane in continuare ca standardele de operare si profesionalismul sa fie aspectele vitale ce guverneaza activitatea noastra de lucru. 

MISIUNE 

ROTRAC S.A. si-a propus sa initieze o campanie de consolidare a brand-ului, cu scopul de a pune la dispozitie clientilor noile achizitii tehnologice si  facilitatile existente in terminalul portuar. Investim continuu in dezvoltarea infrastructurii societatii, pargurgand cu pasi siguri drumul spre modernizare, noi facilitati si extindere.

bottom of page