top of page
IMG_9739_edited.jpg

OPERATIUNI PERSONALIZATE NEVOILOR DVS

OPERATIUNI PORTUARE

DEPOZITARE

Infiintata in 1992, ROTRAC S.A. presteaza servicii de depozitare a marfii in premise proprii, avand o experienta vasta in acest domeniu. Suntem unul dintre primii operatori portuari ce activeaza in Portul Constanta, cu un portofoliu impresionant de clienti.

 

“Gazduim” marfurile in conditii sigure, avand in administrare dana RORO 4 din incinta Portului Constanta. Dispunem de spatii de depozitare acoperite si ventilate natural de peste 5.000 mp si de platforme de depozitare cu o suprafata de peste 10.000 mp. Infrastructura noastra este complementara tipului de operatiune portuara aleasa de dumneavoastra. 

 

In cazul depozitarii, dispunem si de utilaje de manipulare specifice pentru tipul de marfa. Astfel, putem asista cu manevrarea marfurilor ambalate in big bags, laminate lungi si rulouri. Recent ROTRAC S.A. a inceput sa presteze si servicii de tip stuffing-stripping containere, in incinta magaziei de 2.000 mp localizata in aproprierea danei 53. Suprafata magaziei si a depozitului nostru este supravegheata 24 din 24 cu camere de securitate, creand astfel un mediu sigur de “gazduire” a bunurilor dumneavoastra. 

DEPOZIT ROTRAC S.A.
bottom of page