top of page

Acerca de

INCARCARE/DESCARCARE
STIVUIRE MARFA
TRANSBORD
AGENTURARE
EXPEDITIE PORTUARA


 

Principala ramura de activitate a societatii ROTRAC S.A. o reprezinta incarcarea si descarcarea marfurilor de pe nave si din mijloacele de transport auto sau feroviar. Personalul nostru calificat asigura receptionarea marfii calitativ si cantitativ, manevrand-o cu o atentie sporita pe tot parcursul operatiunii. Utilajele disponibile, baza materiala si personalul specializat asigura un spectru larg de operatiuni pe care societatea ROTRAC S.A. le poate efectua cu succes in portul Constanta.

 

In cazul incarcarii de marfa, in functie de cerinta dumneavoastra, compania noastra poate pregati bunurile pe tipodimensiuni si beneficiari. Spre urmare, procesul incarcarii va fi facilitat de o buna organizare ce va reduce considerabil timpul efectiv de activitate, minimizand astfel riscul de a intampina costuri supllimentare. 

 

Promisiunea noastra de a fi prompti, eficienti si profesionisti este sustinuta de o serie de utilaje specifice operarii de marfuri generale, in cadrul danei de operare ROTRAC S.A. Dispunem de macarale Bocsa de cheu 6,2tf dar si de macarale auto Telemac si KC 12,5tf si 25tf. De asemenea, procesul de stivuire a marfii este facilitat de motostivuitoarele cu capacitati de ridicare intre 3 si 7 t Nissan, Daewoo si Hyundai, impreuna cu tractoarele cu trailer de 20 t si remorci 5/7t.

Contacteaza-ne!

Echipa ROTRAC S.A. este pregatita sa te asiste.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page